Občina Ravne na Koroškem, Gačnikova pot 5 | 2390 Ravne na Koroškem | tel: +386 (0)2 82 16 000 |fax: +386 (0)2 82 16 001 | obcina@ravne.si
Grafični element na začetku menijske vrstice Gumb za povezavo na OBČINA RAVNE Gumb za povezavo na O RAVNAH Gumb za povezavo na ZA OBČANE Gumb za povezavo na E-OBČINA Gumb za povezavo na ZAVODI IN DRUŠTVA Grafični element ob koncu menijske vrstice
VOLITVE 2014

Lokalne volitve 2014Grb občine Ravne

Lokalne volitve 2014
Janko Veber, predsednik Državnega zbora, je 24. junija 2014, razpisal letošnje lokalne volitve, ki bodo 5. oktobra 2014. V aktu o razpisu rednih volitev v občinske svete in rednih volitev županov je določil dan, na katerega se bodo pričela volilna opravila in dan glasovanja. Sicer pa bodo letošnje lokalne volitve že šeste po vrsti. Prvič smo v samostojni Sloveniji v organe občin volili decembra 1994. Volitve v svete krajevnih, četrtnih in vaških skupnosti v Občini Ravne na Koroškem je razpisal župan.

Spodnje vsebine bodo namenjene za pomoč pri pridobivanju informacij o lokalnih volitvah, načinih kandidiranja, potrebnih obrazcih in obveščanju o rezultatih volitev.

Na desnem meniju kliknite posamezno alinejo. Prikazali se vam bodo vsi vnešeni dokumenti. Z klikom na dokument le tega odprete za pregled ali nadaljno uporabo.

 
VSEBINE

SORODNE TEME
SPLOŠNO
Ločnica kategorij
OBČINSKA VOLILNA KOMISIJA
Ločnica kategorij
NAVODILA
Ločnica kategorij
OBRAZCI
Ločnica kategorij
KANDIDATURA
Ločnica kategorij
REZULTATI VOLITEV
Ločnica kategorij

© 2012 Občina Ravne na Koroškem

 

Grb občine Ravne na Koroškem Tekst Ravne na Koroškem v sliki Ravne na Facebook-uRavne na Twitterju
Levi rob strani Presledek Desni rob strani
Slika levega roba Presledek Slika desnega roba